enmk

Ние создаваме неверојатни кориснички искуства!
Ние сме специјализирана дигитална агенција за креирање додадена бизнис вредност преку примена на иновативни решенија за брендирање, веб дизајн, веб развој и интеграција со социјални медиуми .

Нашиот процес на работа

Откривање и слушање

Ние прашуваме и слушаме, во поглед на темелно разбирање на Вашата компанија, проект, публика и цели.

План и дизајн

Ние внимателно го планираме Вашиот проект и преточуваме во дизајнерски решенија кои се одраз на Вашата замисла.

Развој и испорака

Ние ги следиме дефинираните планови и испорачуваме продукт кој ги опфаќа сите вредности кон кои се стремиме.

Поддршка и раст

Ние го следиме, анализираме и корегираме растот на Вашиот проект преку континуирана поддршка и соработка.

Нашите услуги

Брендирање · Брендирањето е срж на визуелно претставување на компанијата. Ние создаваме нов корпоративен идентитет преку здружување на основните вредности на компанијата.

Веб дизајн и развој · Ние создаваме повеќе од обична статична веб страна, ние дизајнираме и развиваме неверојатни искуства.

Веб апликации · Ние веруваме дека квалитетни веб апликации и софтвери се клучот за постигнување конкурентска предност.

Социјални медиуми · Социјалните медиуми се во структурата на нашите животи. Тие се повеќе од обичен „“; Тие претставуваат бесконечни бизнис можности.

Инфраструктура и услуги за поддршка · Ние сме партнери од почетокот до крајот! Ние нудиме инфраструктура, поддршка и менаџирање на растот.

Контакт

Со задоволство ќе одговориме на сите Ваши прашања или барања за понуда. Слободно пишете ни email во секое време.

Carnia Design
Козјачка 44
1300 Куманово, MK
info@carniadesign.com
+389 31 453 905
+389 70 799 701

Сакате да станете дел од Carnia Design? Испратете ни го Вашето CV, LinkedIn профил и друг метеријал што мислите дека е релевантен на info@carniadesign.com, и ние ќе Ве контактираме.